top of page

#3.2 Doelen opstellen

Social media


Mijn doel op social media is gerichte content posten voor een bepaalde doelgroep. Ik wil deze doelgroep proberen aan te spreken en een groter bereik krijgen. Hiermee probeer ik meer volgers te creeren, naamsbekendheid en uiteindelijk natuurlijk meer klanten.


Content creëren


Mijn doel in het creeren van de content is dat ik mijn desk research uitwerk in mijn content, hierdoor ga je je doelen bereiken. Ik wil gericht content gaan maken en posten. Mijn doel is om drie verschillende onderdelen content te maken en posten. Hierdoor heb ik ook drie verschillende doelgroepen die ik wil betrekken bij mijn socials en dus mijn bedrijf. Hier ga ik verschillende planningen voor maken waardoor ik een goed overzicht kan houden. Mijn doel is om zelf erg tevreden te zijn met mijn gemaakte content maar dat het anderen ook inspireert. Ik ga uit bestaande opdrachten nieuwe content proberen te halen en natuurlijk uit nieuwe opdrachten. Hier zal ik voor mijzelf opdrachten in verzinnen en een planning voor maken. Deze opdrachten ga ik nog uitvoeren, deel ik mijn proces en maak ik weer content van de eindresultaten.


Gluren bij de buren


Ik ga meekijken met een bedrijf naar hun content strategie. Mijn doel is om hier inspiratie op te doen en te kijken naar hoe een ervaren bedrijf dit oppakt. Vanuit hier wil ik zelf dingen aanpassen op mijn strategie.


Ondernemen


Mijn doel is om een grafische, interieur of fotografie opdracht binnen halen onder naam van mijn bedrijf voor mijn project ‘content creëren’.

Deze opdracht ga ik resultaat gericht uitvoeren voor de klant. Mijn doel is om de klant een goed project aan te leveren waar zij tevreden mee zijn en eventueel ook iets mee kunnen. Tijdens en na deze opdracht ga ik content erover maken voor op mijn social media kanalen.


In mijn volgende blog ga ik jullie meenemen door mijn desk research. Hoe maak ik de juiste content voor mijn bedrijf? Hou ondertussen mijn instagram @mirrevaneijsden.nl in de gaten voor het proces van het creëren van mijn content en natuurlijk het eindresultaat!


Liefs Mirre

17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page