top of page

#3.3 Hoe maak ik de juiste content?

INSTAGRAM

Hoe maak ik de juiste content voor Instagram? Ik heb onderzoek gedaan naar mijn eigen statistieken en hier wil ik dan ook op inspelen.


Doordat ik meerdere dingen aanbied binnen mijn bedrijf heb ik ook drie verschillende doelgroepen. Mijn eerste doelgroep zijn mannen en vrouwen tussen de 20 en de 80 jaar oud die er niet helemaal uitkomen met hun persoonlijke inrichting van hun huis. Mijn tweede doelgroep zijn bedrijven die een huisstijl en reclame nodig zijn voor hun bedrijf. En mijn derde doelgroep zijn mensen van alle leeftijden die graag met elkaar of alleen een fotoshoot zouden willen. Hierdoor krijg je dus drie verschillende onderdelen content.


INTERIEUR

Voor het maken van de interieur content ben ik bezig met de Sketch-up 3D tekeningen te renderen en de plannen klaar te maken. Hiervoor kun je natuurlijk inspiratie collages, lichtplannen, meubeloverzichten etc. gebruiken. Ook ben ik vaak bezig met styling, hier komt het stukje fotografie ook weer aan bod. Zelf plaatjes schieten van je interieur creatie vind ik leuk om voorbij zien te komen op Instagram. Waar fotografie en interieur elkaar kruisen is het fotograferen van een door jou ingericht interieur. Dit eindresultaat geeft vertrouwen aan je volgers en brengt hopelijk enthousiasme in werking.


FOTOGRAFIE

Voor de fotografie content plan ik veel verschillende fotoshoots in. Als je hierin veel diversiteit laat zien spreekt het mensen sneller aan om jou in te huren. Ook vind ik het fotograferen van interieur heel erg tof. Hier ga ik mij in de toekomst meer op richten. Uiteindelijk zou ik het leuk vinden om hierdoor ingehuurd te worden om bijvoorbeeld huizen te fotograferen die in de verkoop gaan.


GRAFISCHE VORMGEVING

Grafische vormgeving is natuurlijk heel breed, naast de grafische opdrachten die ik krijg voor mijn bedrijf doe ik zelf weinig om hier content voor te maken. Hier gaat natuurlijk verandering in komen. Ik wil me richten op bedrijven en hiervoor logo's ontwerpen of Instastory visuals. Ook posters vind ik erg leuk om te doen, maar ik richt me eerst op een klein deel voordat ik dit verder ga introduceren. Stap voor stap wil ik werken naar wat ik zelf erg tof vindt.


Liefs Mirre


9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page