top of page

#3.4 Content creatie

Voor de content creatie voor dit project heb ik een aantal onderdelen bedacht die ik ga uitwerken.


INTERIEURPLAN

In dit interieurplan waren de wensen van de klant: kleur, gezelligheid, warmte en een ronde tafel. Ik heb voor dit plan een moodboard gemaakt, een meubel overzicht, een kleuradvies, een lichtplan, meubelplan en visuals. Om het hele interieurplan te bekijken staat binnenkort mijn ontwikkelingspotfolio online. Neem vooral een kijkje!


FOTOGRAFIE SERVIES

Voor het onderdeel fotografie heb ik mijn servies van mijn uitzet uitgestald op tafel en hier plaatjes van geschoten. Deze kun je binnenkort ook terug vinden op mijn Instagram @mirrevaneijsden.nl.


GRAFISCH ONTWERP VOOR INSTAGRAM

Voor het kleine bedrijfje Lina Moonshine Vintage heb ik een Instagram logo ontworpen. Dit logo heeft meer te maken met haar bedrijf en past precies in het rondje van Instagram. De gedachte achter dit ontwerp lees je in mijn ontwikkelingsportfolio.


KLEUR ADVIES

Ook heb ik voor dit project een echte opdracht naar binnen gehaald voor mijn eigen bedrijf, namelijk een kleur advies. Hierover ga ik een aparte blog schrijven dus stay tuned!


Liefs Mirre


5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page