top of page

#3.5 Kleuradvies

Voor een nieuwbouw woning in Hoogeveen heb ik een kleuradvies mogen geven. Als je er niet helemaal uitkomt met je interieur is het vaak handig, verassend en vernieuwend om de juiste tips en tricks te krijgen.


VOORBEREIDING

Als voorbereiding op onze afspraak vraag ik de klant altijd om een soort van collage te maken, bijvoorbeeld een Pinterest bord. Hieraan kan ik zien wat de stijl is van deze personen en een beeld creëren hoe ik dit ga toepassen in hun woning. Ook heeft deze klant mij een plattegrond doorgestuurd en een kleine toelichting over wat voor meubels er komen. Voor het kleuradvies heb ik 3 opties gemaakt en hierbij aan de wensen gedacht van de klant maar ook wat mij zelf een tof idee lijkt.


DE DAG VAN HET ADVIES

Als ik een advies ga geven spreek ik altijd het liefst af bij de klant thuis. Hier kan ik na mijn voorbereiding een goed beeld op doen van het kleurenpalet, de meubels en de inrichting. Voor deze nieuwbouw woning spraken we dus af bij de klant in hun huidige woning. Hier hebben we even de voorgaande mailtjes doorgesproken, dus wat de bedoeling is en wat zij graag zouden willen. Hierna doe ik altijd mijn eigen voorstel die ik heb voorbereid. Hier heb ik een aantal opties in en die laat ik zien aan de hand van mijn Sketch-up programma. Vervolgens zijn we met de kleurstalen naar de bouw gegaan en heb ik de woning bekeken. De klanten waren direct enthousiast over het eerste voorstel. Dit is leuk om te zien, als je op de locatie zelf aankomt dat je het ook echt in kan beelden. Hier hebben we nog kort even de indeling doorgenomen en dat was alweer het einde van mijn kleuradvies.


Spreekt dit jou ook aan? Kom jij er ook even niet helemaal uit met wat voor kleuren precies bij jou en je woning passen? Stuur mij dan een berichtje!


Liefs Mirre4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page