top of page

#4.3 Onderzoeken

Na mij verdiept te hebben in het deskresearch ben ik aangekomen bij het onderzoek over het bedrijf zelf. Vanuit hier kan ik samen met mijn kennis beginnen aan het schrijven van het advies.


WEBSITE

Ik ben begonnen met het scannen van de website. Wat wil Marvo uitstralen en waar staat dit bedrijf voor? Wat voor producten bieden ze aan en hoe spelen ze daar op in?


REPUTATIEMANAGEMENT EN WEBCARE

Links bovenin zie je dat Marvo op de website al werkt met webcare. Klanten kunnen Marvo beoordelen en je kunt ook zien hoe goed (of slecht) ze zijn beoordeeld door de voorgaande klanten. Ook heb ik hier verder onderzoek over gedaan door te kijken naar andere social media kanalen en nieuws over dit bedrijf. Ik heb gevraagd hoe Marvo hiermee omgaat en of ze hier ook bewust op inspelen.


SYSTEEMPLAFONDS, WANDEN EN VERLICHTING

Ook heb ik gekeken naar hoe Marvo zichzelf presenteert in het werkveld. Een goede uitstraling en service is erg belangrijk. Veel mensen zeggen als eerste bij het bedrijf Marvo Systeemplafonds: 'Oh, dat bedrijf met die zwarte busjes met het logo?'. Hier rijden de medewerkers van Marvo in en zijn onbewust een groot herkenningspunt voor veel mensen. Ook dragen de medewerkers van Marvo werkkleding met het logo en maken ze hun kernwaarden: ondernemend, professioneel en betrouwbaar waar.


LINKEDIN

Ik heb onderzoek gedaan naar het bedrijfsaccount op LinkedIn, hier staat nog niet veel op. Maar is erg belangrijk om te gaan vullen met informatie over dit bedrijf. LinkedIn is denk ik het beste platform om de doelgroep te bereiken en naamsbekendheid mee te krijgen voor Marvo Systeemplafonds. Dit platform ga ik dus zeker meenemen in mijn advies.


CONTENT

Verder doet Marvo heel erg veel met de website en alles wat er achter de schermen gebeurt, maar laten ze dit nergens terug komen op social media accounts. Social media is tegenwoordig ook niet meer weg te denken uit de bedrijfswereld en daar moet dus iets aan gedaan worden! Dit gaan jullie ook allemaal terug vinden in mijn advies.


Het hele onderzoek kunnen jullie binnenkort lezen in mijn ontwikkelingsportfolio.


Liefs Mirre

15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page