top of page

#4.5 Side projects

Omdat ik in dit project veel bezig ben met onderzoeken, kennis toepassen en schrijven heb ik een aantal creatieve side projects toegevoegd. De side projects die ik heb uitgevoerd komen vanuit mijn advies. Er zit dus een strategische gedachte achter.


KLANTENKAART

Voor de offline werkzaamheden heb ik een grafisch ontwerp gemaakt voor een klantenkaart. De klantenkaart is in de huisstijl van het bedrijf Marvo Systeemplafonds en dat is ook direct het uitgangspunt, herkenning.


PROJECT VAN DE MAAND

De titel zegt het al, elke maand een project delen wat het meest eruit springt voor het bedrijf en voor de kennis over het bedrijf van de klanten. Hoe dit precies eruit komt te zien kunnen jullie terug vinden in mijn ontwikkelingsportfolio. In mijn advies staat beschreven hoe Marvo dit het best kan toepassen.


CONTENT

Omdat er in mijn advies beschreven staat dat de offline werkzaamheden meer online gedeeld moeten worden en er meer interactie nodig is, heb ik een aantal stuks voorbeeld content gemaakt voor social media kanalen. De social media kanalen moeten betrokken worden bij het bedrijf en hiervoor moet een strategie komen hoe ze hier precies op kunnen inspelen.


15 juni kunnen jullie de uitgewerkte side projects zien in mijn ontwikkelingsportfolio.


Liefs Mirre
14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page