top of page

#1.6 Binnen kijken bij...

Bijgewerkt op: 3 mrt. 2020

Het is bijna zover! De binnenkijkers komen maandag 4 november online op mijn website.


Shooten


Vorige week zaterdag heb ik mijn laatste fotoshoot gedaan bij Nina thuis. Het was een leuke en leerzame middag. Ik heb mijn theorie van de iso waarde en de sluitertijd toegepast. Dit pakte natuurlijk in het huis van Nina heel anders uit omdat hier wel super veel lichtinval was. Ik merk dat ik de instellingen door deze oefeningen steeds meer onder de knie krijg en het makkelijker vind worden om met de ‘manual stand’ te werken. Door het zonlicht, wat in de woonkamer scheen die middag, is de woonkamer erg belicht en zijn er veel schaduwen te zien. Hierdoor zijn deze foto's anders belicht dan de rest van het huis. Hier konden we helaas niet heel veel aan veranderen.


Laatste loodjes


Het einde van mijn interieur fotografie project voor Coaching is in zicht. De afgelopen weken ben ik bezig geweest met het bewerken van de interieur foto's en het in elkaar zetten van de binnenkijkers. Als laatste schrijf ik nog een kort stukje over Karin en Nina zelf, deze tekst komt ook in de binnenkijker te staan.

Ik ben zelf super tevreden met het resultaat! Maandag zal ik ook een foto uit de serie 'Binnen kijken bij Karin' op mijn instagram posten met een link naar het eindresultaat. Ik ben heel benieuwd wat jullie van mijn eindresultaat vinden! Dus laat het vooral weten in een reactie onder mijn instagram post. 🤩Liefs Mirre 🧡10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page