top of page

#3.1 Content creëren

De nieuwe periode coaching is weer begonnen, dit is alweer de derde periode van school. Voor je het weet is mijn eerste jaar Online Content Creator alweer voorbij. De vorige periode ben ik bezig geweest met het opstarten van mijn eigen bedrijf. Deze periode wil ik op de content creatie gaan inhaken.


Ik wil graag de juiste content gaan creëren voor mijn social media kanalen. In mijn vorige periode coaching heb ik al een beetje onderzoek gedaan naar mijn doelgroep. In deze periode wil ik mij hier volledig op focussen en dit verder uitpluizen. Hierin ga ik kijken naar bestaande content en nieuwe content. De content ga ik inplannen in drie delen, grafische content, interieur en styling content en fotografie content. Ook ga ik binnen dit project een opdracht binnen halen die ik hiervoor gebruik en langs bij ‘de buren’ voor een kijkje achter de schermen naar hun content strategie.


In mijn plan van aanpak kun je de opstart van mijn project en mijn planning bekijken. Klik op de link hieronder:Wil je op de hoogte blijven van mijn project? Volg mijn nieuwste content op mijn instagram @mirrevaneijsden.nl.


Liefs Mirre15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page