top of page

#2.2 Doelen

Bijgewerkt op: 3 mrt. 2020

Huisstijl


In mijn eerste blog heb ik aangegeven dat ik al bezig ben geweest met het uitwerken van mijn huisstijl. Mijn doel is om een logo, website, lettertype, kleurgebruik en visitekaartjes te ontwerpen in mijn doorgevoerde stijl zodat mensen mijn bedrijf herkennen.


Content strategie


Mijn doel is het uitzoeken van de beste strategie voor mijn content. Ik heb een platform keuze gemaakt voor dit project en daarvoor gebruik ik Instagram. Hier wil ik onderzoeken hoe het zit met mijn content en hoe ik dit kan verbeteren. Hiervoor ga ik een content strategie maken. Op dit moment ben ik bezig met het maken van een content kalender. Hierin verwerk ik de gegevens die ik opzoek over Instagram.


Instagram


Zoals ik net al aangaf is het platform wat ik deze periode ga onderzoeken Instagram. Wat ik hierin wil bereiken is dat ik Instagram nog beter ga begrijpen. Ik heb een bedrijf account, maar hoe zit dat in elkaar? Als ik iets op Instagram post wie krijgt dat te zien? Wat zijn mijn statistieken? Wat is mijn bereik? Hoe zit een gepromote post in elkaar? Binnenkort gaan de ‘likes’ onder een post van Instagram af. Wat zijn de veranderingen hiervan? Dit zijn vragen die ik allemaal ga onderzoeken om meer over Instagram te weten te komen en waarschijnlijk ook op in te spelen.


Side project


In dit project hou ik mij ook bezig met een side project. Namelijk: ik ga nieuwe content maken voor mijn bedrijfs Instagram. Voor de content strategie maak ik onder andere een content kalender. Voor deze content kalender ben ik dan natuurlijk ook content nodig. Ik ga mij verdiepen in wat ik voor content wil laten zien en wat mijn Instagram volgers en/of klanten willen zien.


Liefs Mirre 🧡

10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


Post: Blog2_Post
bottom of page