top of page

1.2 Interieur fotografie

Bijgewerkt op: 6 jan. 2020

In mijn vorige blog hebben jullie kunnen lezen dat ik mij in dit project richt op interieur fotografie. Ik heb een aantal mensen benaderd die ik al een tijdje volg via Instagram. Deze mensen zijn veel met hun interieur bezig, dit zie je ook goed terug op hun Instagram. In deze posts zie je kleine stukjes van het interieur, nieuwe veranderingen in huis en ook wel een soort productfotografie.


Fotoshoot


Mijn vraag aan deze instagrammers is natuurlijk of ik mij kan verbreden door het fotograferen van hun interieur. Hieruit heb ik al wel een aantal reacties, maar nog geen concreet plan gecreëerd. In dit bericht heb ik ze aangeboden dat ze mijn resultaat ook voor hun eigen instagram mogen gebruiken. De fotografie die ik ga uitvoeren is namelijk anders dan de posts die zij op hun Instagram delen. Hierbij pak ik de hele ruimte, dit kun je meer vergelijken met afbeeldingen waarmee je je huis in de verkoop zet. Verder heb ik mijn plan van aanpak geschreven waarin een planning staat voor dit project en ik mijn ideeën heb uitgeschreven.


Oefenen


Ook heb ik een interieur fotograaf en het bedrijf interiorjunkie gecontact om te vragen of ik een keer mee mag kijken als ze aan de slag gaan met interieur fotografie. Het lijkt mij heel tof en leerzaam om te zien welke stappen een ander maakt om tot een uitgewerkt beeld te komen. Ik heb me alvast verdiept via YouTube in deze manier van fotografie, hieruit heb ik ook een aantal tips kunnen halen. Zo ben ik beter voorbereid als ik ga mee lopen met iemand die interieur fotograaf is als beroep.


Binnenkort meer.. 🤩


Liefs Mirre


48 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page