top of page

Masterclass Cor Hospes

Bijgewerkt op: 3 mrt. 2020

Gastspreker


Maandag 11 november was de aftrap van de tweede periode van mijn studie. Er werd afgetrapt met een masterclass van Cor Hospes. Cor is een inspirerende storyteller en content marketeer met een kijk in de toekomst op het gebied van social media en contentmarketing.


Cor vertelde dat je van je fans je klanten moet maken. Volgens hem zouden veel meer bedrijven dit moeten doen. Waarom zou je zoveel moeite steken in het werven van nieuwe potentiële klanten als je al genoeg fans hebt? Richt je op jouw fans en maak daar klanten van. 


Naast het verhaal over fans heeft Cor het ook veel gehad over het gebruik maken van een eigen platform. Tegenwoordig heeft bijna iedereen een account op Facebook en Instagram. Als je alleen van deze platformen gebruik maakt heb je geen regie meer over je communicatie. Je kunt duizenden volgers hebben op Instagram, maar wat als Instagram uit de lucht gaat?


De masterclass van Cor Hospes heeft me aan het denken gezet over de toekomst van social media, en eigen platformen. De vragen die bij mij omhoog komen na deze masterclass zijn: Hoe krijg je je doelgroep naar een eigen platform en op wat voor manier kan je je eigen platform promoten? 


Liefs Mirre


16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page