top of page

1.1 Online Content Creator

Bijgewerkt op: 6 jan. 2020


2 september 2019 ben ik begonnen met een nieuwe opleiding, AD online contentcreator. Deze opleiding volg ik aan NHL Stenden in Leeuwarden. Voor het vak coaching ga ik mijzelf de aankomende acht weken ontwikkelen in interieur fotografie. Het lijkt me leuk om jullie daarin mee te nemen aan de hand van deze blog.


Eerst even voorstellen


Mijn naam is Mirre van Eijsden, ik ben 20 jaar oud en woon in Meppel. Afgelopen schooljaar heb ik mijn diploma behaald als ruimtelijk vormgever aan het Cibap Vakschool voor Verbeelding in Zwolle. In deze vier jarige opleiding heb ik mijzelf vooral ontwikkeld op het gebied van interieur en styling. Ook voegde ik mijn interesse voor grafische vormgeving en fotografie toe in mijn projecten. Vandaar ook de keuze om te beginnen aan de opleiding Online content creator.


Interieur fotografie


In de komende acht weken wil ik mij gaan verdiepen in interieur fotografie. Ik wil dit gaan uitvoeren bij een aantal mensen die ik ken met een gaaf interieur. Ook vind ik het interessant dat er altijd een persoonlijk verhaal aan verbonden zit, daarom wil ik als eindresultaat een fotoserie creëeren met een leuke persoonlijke tekst bij de serie. Zo werk ik ook nog een beetje aan mijn correct schrijven.. De focus ligt wel op het uitproberen en oefenen van de fotografie.


Ik hoop dat jullie hier net zo enthousiast van worden als ik en natuurlijk mijn blog gaan volgen!


Liefs Mirre85 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


Post: Blog2_Post
bottom of page