top of page

1.4 Plan van aanpak

Bijgewerkt op: 6 jan. 2020

Online


Vandaag heb ik mijn plan van aanpak geupload. Je kan hem vinden op mijn website onder Online Content Creator > Portfolio > Plan van aanpak. Of via deze link: https://www.mirrevaneijsden.nl/werk-4 .

Hierin staat mijn leerdoel voor dit project, mijn inspiratie, hoe de dagen van de fotoshoots eruit gaan zien, waar ik mij op richt tijdens de fotoshoots en de hele planning van mijn project.


Binnen kijken bij...


Het eindwerkstuk 'Binnen kijken bij...' wordt uitgebreid met een nieuw interieur! Zaterdag 26 oktober ga ik het interieur in het mooie pandje van Nina uit Meppel fotograferen. Nina woont in hun droomhuis uit 1913 met haar man en haar leuke labrador Tom. Het is een gaaf oud pandje met schuifdeuren, een hoog plafond met balken en een houten vloer. Nina houdt van licht wonen met natuurlijke materialen. Jullie kunnen in mijn Plan van aanpak hierover al veel zien, maar als je nog nieuwsgierig bent naar meer.. Hier ook Nina haar instagram: @ninaanouk https://www.instagram.com/ninaanouk/Zaterdag 19 oktober


Morgen is het al zover.. Ik ga het interieur van Karin vastleggen! We hebben om 12:00 afgesproken bij Karin thuis in Leeuwarden. Karin gaat 's ochtends al het één en ander voorbereiden want die heeft er net zoveel zin in als ik! Ik zal jullie morgen meenemen achter de schermen in mijn instastories: @mirrevaneijsden https://www.instagram.com/mirrevaneijsden/


Als je de instastories hebt gemist, geen paniek! Ik zal ze na afloop delen in mijn highlights, deze highlight heet: 'o c c'.


Liefs Mirre23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page