top of page

#2.3 WINACTIE! 🤩

Bijgewerkt op: 3 mrt. 2020

Misschien heb je het al op mijn Instagram, Facebook of LinkedIn voorbij zien komen? Of misschien volg je mijn accounts nog helemaal niet? Dat zal ik dat zeker snel doen!Ik geef namelijk 3 diensten weg in de vorm van een WIN actie!


De drie diensten bestaan uit interieuradvies, fotografie en grafische vormgeving. Je kunt namelijk een interieuradvies winnen voor één ruimte en een fotoshoot naar keuze. Voor mijn bedrijf heb ik ansichtkaartjes ontworpen om op te hangen in huis of om naar iemand te versturen. Deze kaartjes krijg je normaal bij een dienst geleverd, maar nu zitten ze ook bij de winactie. Bij beide winacties krijg je namelijk 4 ansichtkaartjes. 


Kanalen


Je had natuurlijk al gezien dat de winactie op drie verschillende kanalen staat. Je kan meedoen met de winactie via Instagram en Facebook. Op LinkedIn heb ik een link gezet naar mijn ‘hoofdkanaal’ Instagram zodat je mee kan doen met de winactie. Ik heb ervoor gekozen om de winactie ook in te zetten op Facebook omdat mijn gemiddelde volger op Instagram jonger is dan mijn gemiddelde volger op Facebook. Hierbij is mijn verwachting dan ook dat de fotoshoot op Instagram harder zal lopen en het interieuradvies op Facebook harder zal lopen. Dit omdat er op Facebook meer volgers zitten die in een eigen huis wonen. En de fotoshoot misschien meer aanspreekt bij de jongere doelgroep, vooral op Instagram. Fotoshoots zijn tegenwoordig helemaal in en worden veel gepost op Instagram.


De uitslag wordt bekend gemaakt op woensdag 8 januari, meedoen kan nog!


Liefs Mirre 🧡


63 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


Post: Blog2_Post
bottom of page