top of page

#4.1 Online Advies

Bijgewerkt op: 14 jun. 2020

De laatste periode online coaching is van start gegaan, en de zomervakantie is in zicht! Maar eerst ga ik een online advies geven aan het bedrijf Marvo Systeemplafonds. Door het Coronavirus gaan wij deze volledige periode weer verder met online lessen en dus ook vanuit online dit project voor coaching uitvoeren.


MARVO SYSTEEMPLAFONDS

Marvo Systeemplafonds, de naam zegt het al, een bedrijf die systeemplafonds levert. Marvo is de afkorting van Martin Voorwald, de eigenaar van dit bedrijf. Marvo zit gevestigd in Hoogeveen en voert projecten uit binnen heel Nederland. De producten die zij aanbieden zijn systeemplafonds, wanden en verlichting.


ADVIES

Aan Marvo ga ik dus een online advies geven hoe zij zich het beste online kunnen profileren. Hiervoor ga ik een groot deel deskresearch doen naar hoe je een advies geeft over hoe een bedrijf zich het best kan profileren in het algemeen. Hier ga ik ook een blog over schrijven!


Na dit onderzoek ga ik mij richten op het advies en mij dus inlezen in het bedrijf Marvo Systeemplafonds. Ik ga kiezen welke social media kanalen ik in dit advies ga betrekken en mij richten op de website. Dit advies zal dus bestaan uit de online reputatie, website, social media kanalen, webcare, klanten en reviews. Het doel dat ik wil behalen met dit advies is dat Marvo Systeemplafonds het kan gaan uitwerken en hierdoor een betere online positie creëert.


SIDE PROJECTS

Naast dit advies heb ik ook een aantal leuke side projects toegevoegd die ik ga uitvoeren voor Marvo. Maar deze houd ik nog eventjes geheim.. Hier vertel ik later meer over in een aparte blog.


VIDEO

Omdat dit het laatste project coaching is voor schooljaar 1 ga ik een video maken over mijzelf als Online Contentcreator. Deze video gaat over mijzelf, maar ook over wat ik in de vier periodes coaching heb uitgevoerd. Deze video komt uiterlijk maandag 15 juni online op mijn website! Spannend...


Liefs Mirre
14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page