top of page

#2.1 Eigen bedrijf

Bijgewerkt op: 3 mrt. 2020

Kamer van Koophandel

Woensdag 13 november heb ik mijn bedrijf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Voor de naam van mijn bedrijf heb ik mijn eigen naam gebruikt, namelijk: ‘mirrevaneijsden.nl’. De diensten die ik lever zijn interieuradvies, grafisch ontwerp en fotografie. Hier heb ik dan ook de drie codes voor gekregen. Het opstarten kan beginnen!



Mijn website mirrevaneijsden.nl hadden jullie vast al een keer bekeken voordat ik mij had ingeschreven bij de KvK. Deze website had ik namelijk al eerder aangemaakt, hier waren ook mijn blogs op te vinden van de vorige periode coaching. Het enige wat ik op mijn website nog wil aanpassen is het aanvullen van mijn uitgevoerde opdrachten.


Focus


Voor dit project wil ik mij dus richten op een aantal aspecten van mijn eigen bedrijf. Dit betreft de content strategie voor het opstarten van mijn bedrijf, logo ontwerp, huisstijl en mijn ‘bedrijf’ Instagram: @mirrevaneijsden.nl. https://www.instagram.com/mirrevaneijsden.nl/


Huisstijl


Met het verder realiseren van de huisstijl ben ik de eerste week bezig geweest. Het idee van een logo had ik eerder al bedacht, deze heb ik nu volledig zelf uitgewerkt. Het logo is al geëxporteerd op mijn website, hier kun je hem alvast bewonderen. Het proces kunnen jullie later terugzien in mijn ontwikkelingsportfolio. Ook lees ik het boek ‘Babe, you got this’. Dit boek is geproduceerd door Emilie en Martje die andere vrouwen en zichzelf willen inspireren. Ze hebben twintig vrouwen geïnterviewd over onder andere werk, social, invloed, geluksmomenten, tevredenheid, onzekerheid, etc. Deze interviews hebben ze omgezet in een super tof boek ‘Babe, you got this’. Ook hebben ze hier een tweede variant van uitgebracht namelijk een werkboek. Al enthousiast? Hier ga ik jullie later veel meer over vertellen in een aparte blog.


Content strategie


Ook ben ik deze weken al bezig geweest met mijn content strategie. Hierbij heb ik een leuke verrassing bedacht (die ga ik nu nog niet verklappen) en krijgen jullie mijn resultaat te zien

tussen het project door, als eindresultaat en natuurlijk in de uitwerking!


Binnenkort meer..


Liefs Mirre 🧡





23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Post: Blog2_Post
bottom of page